Ismerjen meg minket

„Mi óvjuk szeme fényét”

Vállalkozásunk 1993-ban alakult Szarvason. A Szarvas-szobor mögötti üzletsoron nyílt az elsö üzlet, Kató Fotó-Optika néven. Fö tevékenysége a szemüvegoptika és az ezzel kapcsolatos szolgáltatás a szemüvegkészítés és javítás.

A gyógyszemüveg rendelés és készítés mellett az üzletben megtalálható az optikai üzletkörbe tartozó termékek teljes választéka. Vállalkozásunk második üzlete 2008 tavaszán nyílt az elsö közelében Dániel Optikai Szalon néven. Exkluzív megjelenésü üzlet, mely teljeskörü optikai szolgáltatásokat nyújt. A szemorvosi szemvizsgálat, kontaktlencse vizsgálat, illesztés, betanítás, kontaktlencse forgalmazás mellett különleges, minden igényt kielégítö szemüvegkeret, szemüveglencse és napszemüveg választékot találnak vásárlóink. Üzleteinkben komoly szakmai tudással rendelkezö látszerészmesterek foglalkoznak az ügyfelekkel. Korszerü szemészeti vizsgálóban szemész szakföorvos végzi az ellátást. A szemüvegkészítés a legmodernebb automata gépeken történik, a legprecízebb mesterek keze alatt.

Az itt készült szemüvegek minöségét a MOI minöségi tanúsítványa szavatolja. Folyamatos akcióink kedvezö lehetöségeket nyújtanak a megrendelöknek, segítenek megismerni az új termékeket. A törzsvásárlók évek óta élvezhetik a 10%-os törzsvásárlói kártya elönyeit.

Én és a lányom szeretjük a divatos napszemüvegeket és szemüvegkerteket.
Számukra fontos látásunk épsége, szemeink egészsége, ezért olyan optikát
kerestünk, ahol a szolgáltatások és a termékek minősége is magas színvonalú.
Mi megtaláltuk és szívesen ajánljuk, mind a Kató Fotó- Optikát mind a Dániel Optikai Szalont!

Ili és Szabina